Over ons

We stellen ons graag even voor. Wij zijn Bart en Ninja twee hardwerkende levensgenieters met een hart voor kinderen en duurzaam speelgoed. Na 15 jaar ervaring in het onderwijs hebben we twee jaar geleden besloten om een webshop te starten en onze ervaringen te delen. We zijn zelf al meer dan 20 jaar een koppel en hebben twee dochters Hannelore en Mila. Zij delen onze passie en testen maar al te graag al het speelgoed uit. 

Het Speelatelier staat voor kwaliteitsvol speelgoed om samen van te genieten. Esthetisch en niet geknutseld. Dit met een verantwoorde impact op mens en natuur. 

Samen

Samen spelen, creëren , plezier beleven. Dat is wat we in onze ateliers en workshops aan kinderen willen geven. We hechten er belang aan dat jouw kind veilig is en in handen van een professional. Zo ben je gerust dat jouw kind een fijne tijd beleeft. 

Lokaal

Het Speelatelier is niet de zoveelste kille webshop maar eentje met een hart voor haar omgeving. We maken graag verbinding met elkaar. Doorheen het jaar zullen we enkele gerichte acties inplannen die onze buurt ten goede komen. Woon je in de buurt? Dan brengen we ons speelgoed aan huis. 

Duurzaam

Duurzaam? Het nieuwe normaal. Wij zijn ervan overtuigd dat faire handel oplevert. Ecologisch verantwoord en met aandacht voor correcte werkomstandigheden. Materiaal dat kwalitatief en veilig is. Enkel dat willen we onze kinderen in handen geven.

Voor jou

Onze webshop is 24/24 open. Je beslist zelf wanneer je een bezoek brengt. We werken aan een maximale gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast verzenden we de pakjes zo snel mogelijk binnen de 48u. Woon je in de buurt? Dan brengen we ze aan huis. Bovendien ben je ook steeds welkom om op afspraak je aankopen af te halen of de collectie te bekijken.

Ons adres: Het Speelatelier: Molenlei 50, 2640 Mortsel.

 

I still collect toys.
Toys are a reflection of society.
They are tools that society uses to teach
and enculturate children into the adult world.
Toys are not innocent.
- Chris Burden-