Verzenden / Retour

AFHALEN

Je kan al je bestellingen gratis komen afhalen bij 'Het Speelatelier' Molenlei 50 te Mortsel. Onze afhaalmomenten zijn elke week op woensdag tussen 10u - 12u, donderdag tussen 17u15 en 20u en zaterdag tussen 10u - 12u. Een ander moment kan ook op afspraak! Stuur ons gerust een bericht om af te spreken. 

VERZENDEN

Woon je in de buurt? Dan worden je bestellingen vanaf €40 euro gratis aan huis geleverd.

Geldig voor de postcodes: 2640 Mortsel, 2650 Edegem en 2540 Hove. (Laat je telefoonnummer achter bij bestelling dan contacteren we je voor een gepast moment) 

Vanaf €60 versturen we je bestelling gratis naar een BPOST punt.

Vanaf €75 versturen we gratis naar je thuis of kantoor binnen België. We verzenden je bestelling op weekdagen binnen de 48u na je aankoop. Indien dit niet lukt, geven we een seintje. 

Anders gelden volgende verzendtarieven: 

België

Bpost pick up point: 5,5 euro 

(Geef je pick up point van voorkeur door bij opmerkingen anders versturen we naar het dichtstbijzijnde Bpost kantoor)

Bpost geleverd bij je thuis of op kantoor: 6,95 euro 

Nederland en Luxemburg

DPD Pickup Point: 7,50 euro

DPD aan huis: 10,50 euro

Vanaf 100 euro gratis aan huis geleverd. 

 

OMRUILING

De kosten voor een retour naar Het Speelatelier en de herverzending naar de klant  worden volledig gedekt indien het geleverde product niet hetzelfde is zoals door u besteld en zo aangegeven op het orderformulier.

RETOUR

De producten moeten verplicht binnen een termijn van 14 dagen worden teruggezonden aan Het Speelatelier in een perfecte staat zodat het mogelijk is om ze nog in de oorspronkelijke staat te verkopen (verpakking, accessoires, handleiding), naar behoren verzegeld en met een kopie van de factuur of de bestelbon. Je kan de producten ook op afspraak gratis komen retourneren bij ons thuis. 

Elk onvolledig, stukgegaan of beschadigd product of elk product waarvan de originele verpakking zou zijn beschadigd zal niet worden terugbetaald noch omgewisseld.

De consument die dit recht wenst uit te oefenen moet Het Speelatelier hiervan binnen de 14 werkdagen contacteren via het e-mailadres info@hetspeelatelier.be

SOLDEN/PROMOTIES

Solden of promoties kunnen niet omgeruild en/of terug gestuurd worden.