Verzenden / Retour

AFHALEN

Je kan al je bestellingen gratis komen afhalen bij 'Het Speelatelier' Molenlei 50 te Mortsel. We hebben vaste afhaalmomenten op woensdag en zaterdag tussen 10-12u en op donderdag tussen 17u10-20u. Je kan ook langskomen op afspraak. (Tijdens schoolvakanties aangepaste uren)

VERZENDEN

We verzenden 3x per week. Indien je iets sneller nodig hebt, contacteer ons gerust.

Woon je in de buurt? Dan bezorgen we vanaf €40 je bestelling gratis bij je thuis. Dit voor Mortsel, Edegem en Hove. 

België

Bpost pick up point: 6,5 euro. Vanaf €60 versturen we GRATIS naar een Bpost punt. 

(Na betaling kan je je voorkeur punt selecteren. )

Bpost geleverd bij je thuis of op kantoor: 7,95 euro. Vanaf €75 verzenden we GRATIS naar je thuis. 

Nederland

POSTNL aan huis: 6,99 euro

Vanaf 100 euro gratis aan huis geleverd. 

Luxemburg

DPD tarieven worden berekend in je winkelwagen. 

 

OMRUILING

De kosten voor een retour naar Het Speelatelier en de herverzending naar de klant worden volledig gedekt indien het geleverde product niet hetzelfde is zoals door u besteld en zo aangegeven op het orderformulier.

RETOUR

De producten moeten verplicht binnen een termijn van 14 dagen worden teruggezonden aan Het Speelatelier in een perfecte staat zodat het mogelijk is om ze nog in de oorspronkelijke staat te verkopen (verpakking, accessoires, handleiding), naar behoren verzegeld en met een kopie van de factuur of de bestelbon. Je kan de producten ook op afspraak gratis komen retourneren bij ons thuis. 

Elk onvolledig, stukgegaan of beschadigd product of elk product waarvan de originele verpakking zou zijn beschadigd zal niet worden terugbetaald noch omgewisseld.

De consument die dit recht wenst uit te oefenen moet Het Speelatelier hiervan binnen de 14 werkdagen contacteren via het e-mailadres info@hetspeelatelier.be

SOLDEN/PROMOTIES

Solden of promoties kunnen niet omgeruild en/of terug gestuurd worden.